Ook bereikbaar via WhatsApp
Bel direct: 06 267 784 49

Recensies

Wat JAN ZEGT…

Vanaf het eerste moment dat ik bij Henk ging lessen, voelde ik me gelijk om mijn gemak.
Ik had best zenuwen om te beginnen, maar dankzij de rust van Henk waren die zo weg. Sinds twee weken heb ik mijn rijbewijs en ga toepassen wat ik geleerd heb.
Dank je Henk!

Noëmie

NoemieDankzij Henk’s professionaliteit, aanmoediging, geduld, uitstekende uitleg en gezelligheid gedurende de lessen heb ik alleen maar lof voor deze rijschool. Ook heb ik constant feedback gekregen over m’n rijgedrag wat erg nuttig en aanmoedigend was. Ik had me geen betere rij instructeur kunnen wensen en moedig iedereen aan hier te gaan lessen.

Irina

IrinaIk heb een zeer prettige tijd meegemaakt bij het lessen bij Autorijschool de Hoog. Henk heeft mij goed begeleid waardoor ik er met plezier naar terugkijk.

Kevin Dest

07 nov 2018

Ik ben erg tevreden met de rijlessen die ik bij Rijschool de Hoog heb gehad. Henk is een hele goede rijinstructeur die echt de tijd neemt om je te leren autorijden. Hij geeft slimme tips en laat je duidelijk zien hoe je je kan verbeteren. Daarnaast zorgt hij ervoor dat je je goed op je gemak voelt in de auto. Ook is het handig dat er in het examengebied wordt gereden zodat je bij je examen niet voor verrassingen komt te staan. Ik zou het dus aan iedereen aanraden om bij Henk te gaan lessen!

Romy

26 okt 2018

Al vanaf het begin dat ik bij Henk ging rijden voelde ik me op me gemak! Hij stelt mij gerust en legt alles heel duidelijk uit! Met elke les voelde ik me steeds meer zelfvertrouwd, ik ben super blij met mijn rijbewijs en raad iedereen deze rijschool aan!

Tamana

25 sep 2018

Altijd erg comfortabel in de auto! Was zelf nauwelijks nerveus of angstig, maar als ik dat wel was, was Henk geduldig en hielp hij me door het ritje heen. Hij maakt je duidelijk van je fouten en hoe het beter kan, je krijgt veel handige tips, maar hij legt er ook nadruk op dat je dit allemaal zelf moet leren beheersen, en dat is eigenlijk het belangrijkste. Deze rijschool werd me aangeraden door mijn zus, die ook haar rijbewijs had gehaald bij Henk, en ik raad iedereen aan om het ook hier te proberen. Bedankt Henk! :)

Melissa

24 feb 2018

Met veel plezier leste ik bij Henk! Dankzij zijn professionaliteit, ontzettende goede tips/adviezen, oprechtheid en vele geduld heb ik mijn rijbewijs bij hem in één keer gehaald! Eerder bij een andere rijschool gelest, maar had geen betere keus kunnen maken dan over te stappen naar Henk. Hij is erg duidelijk en bespreekt geregeld tijdens een les bepaalde (lastige) verkeerssituaties. Dat waren echt goede leermomenten waar je veel aan had. Hierdoor krijg je inzicht in bepaalde verkeerssituaties en leer je die te begrijpen. Daarnaast is hij gezellig en voelde ik me snel op mijn gemak (ook als ik wel eens een foutje maakte).
Ik zou deze rijschool écht iedereen aanraden!!!

Rowan Brekelmans

24 feb 2018

Ik beveel deze rijschool bij iedereen aan, Henk gaf mij tips die je niet alleen laten slagen, maar ook vooral nuttig zijn in de praktijk. Dat maakt het autorijden ook comfortabeler en meer ontspannen. Bij deze rijschool rij je gelukkig ook vaak rond eemnes, de plek waar je gaat afrijden, en rij je op veel verschillende wegen waardoor je overal aan kan wennen. Ondanks dat ik autorijden (vooral in de stad):en het leren van dingen niet zo leuk vond ben ik toch blij dat ik rijlessen heb genomen. Dankzij alle goede tips van Henk heb ik mijn rijbewijs in 1x kunnen halen, met als grootste tip: Pak je rust!

Sophie

30 jun 2016

Nadat het niet zo goed verliep bij mijn oude rijschool, was ik op zoek naar een nieuwe. Na wat aanbevelingen en verhalen van vriend(inn)en kwam ik zo bij Henk terecht. Vanaf het begin af aan was er een gezellige en relaxte sfeer in de auto en het klikte goed, in tegenstelling tot waar ik eerst reed. Hierdoor was ik zelf minder tot niet gespannen voor mijn rijlessen en begon ik eindelijk in te zien waarom rijden wel leuk kan zijn! Ik ging weer met plezier naar mijn rijlessen en met resultaat, want uiteindelijk heb ook ik een rijbewijs in handen. Henk bewaart de rust in de auto, ook al ben je die zelf soms even kwijt. Kritiek kreeg ik nooit, alleen verbeterpunten. Ik ben blij dat ik uiteindelijk toch de overstap heb gemaakt en ook al heb ik nu mijn rijbewijs, stiekem ga ik de rijlessen toch wel een beetje missen ;)

Karen Haaxman

02 apr 2016

Ik zal het zeker iedereen aanraden om bij Henk z'n rijbewijs te gaan halen, want hij heeft een zeer duidelijke manier van les geven. Hij is eerlijk, vriendelijk, recht door zee en daarnaast ook nog gezellig. Ik zag altijd met plezier mijn lessen tegemoet.
Dankzij hem heb ik mijn rijbewijs bijzonder voorspoedig en in één keer gehaald!

Anna

09 dec 2015

Voordat ik begon met de rijlessen, had ik nooit verwacht dat ik autorijden zo leuk zou gaan vinden. Henk is heel geduldig, geeft erg veel nuttige (positieve) feedback en weet goed te onderbouwen welke leerpunten je nog hebt en hoe je deze het beste aan kunt pakken. Zelf heb ik last van faalangst, maar ik heb me tijdens de lessen van Henk altijd op mijn gemak gevoeld en hij wist mij altijd de juiste energie en motivatie te geven om me zekerder te voelen en voor de volle 100% voor mijn rijbewijs te gaan. Dankzij Henk heb ik mijn rijbewijs dan ook in één keer gehaald! Henk is een superfijne instructeur en ik raad iedereen aan om bij hem rijlessen te nemen, ook (en zeker!) als je faalangstig bent.

Aurelie

09 dec 2015

Ondanks het feit dat rijden nooit helemaal mijn ding zal zijn, heb ik dankzij de lessen van Henk toch mijn rijbewijs kunnen halen! Henk is geduldig, heeft veel inzicht in het rijgedrag van anderen en legt duidelijk uit wat goed en minder goed is gegaan tijdens het rijden. Bovendien heeft hij mij laten inzien dat autorijden ook leuk kan zijn!

Bram

18 mar 2015

Rijschool de Hoog is echt een aanrader! Vanaf het eerste moment voelde ik me echt op me gemak in de auto! Dat geeft een erg goed gevoel en vertrouwen voor de volgende les.
Henk hartstikke bedankt Henk voor de super goede tijd!
Ik zal alles toepassen.

Laura

30 jan 2015

Altijd, maar dan ook altijd ben ik met plezier naar de rijlessen van Henk gegaan. Door zijn constante aanmoediging en duidelijke uitleg heb ik nu mijn rijbewijs. Henk stelt je vanaf het begin af aan op je gemak en geeft altijd positieve commentaar. Voor mij geen andere rijschool en ik beveel het aan iedereen aan om hier te gaan rijden!

Sheralyn

11 dec 2014

Dankzij Henk heb ik mijn rijbewijs in the pocket! Het vele geduld van Henk en het professioneel blijven in sommige situaties. Het je er doorheen slepen als je het eigenlijk even niet meer ziet zitten en alle tijd en energie. Ik kan niks anders zeggen dan dat ik een geweldige ervaring heb bij deze rijschool en altijd met plezier ging lessen!

Schrijf ook een recensie

Onze rijles pakketten

STARTERS pakket

  • 20 rijlessen van 60 minuten
  • Praktijkexamen auto
  • € 40,- per les
normaal € 1115,-

€ 1040

BASIS pakket

  • 30 rijlessen van 60 minuten
  • Praktijkexamen auto
  • € 40,- per les
normaal € 1550,-

€ 1435

PLUS pakket

  • 35 rijlessen van 60 minuten
  • Tussentijdse toets
  • Praktijkexamen auto
  • € 39,- per les
normaal € 1920,-

€ 1775