Ook bereikbaar via WhatsApp
Bel direct: 06 267 784 49
Autorijschool voor Almere Stad, Almere Buiten, Almere Haven, Almere Poor, Almere Tussen de Vaarten

Autorijschool Almere

Kruip achter het stuur van de lesauto van Autorijschool De Hoog uit Almere en leer in je eigen tempo goed autorijden onder begeleiding van een goed opgeleide instructeur.

Autorijschool De Hoog geeft rijles in Almere, maar ook rijlessen in Amsterdam, Lelystad, Bussum, Huizen, Hilversum en Muiderberg zijn mogelijk.

Bepaal zelf wanneer je leert

Een belangrijk onderdeel van je autorijopleiding is de theorie. De theorie-opleiding van Autorijschool De Hoog uit Almere voldoet aan de meest recente CBR eisen. Bij ons bepaal je verder zelf waar en wanneer je leert. Het enige dat je nodig hebt is een internetverbinding en een toegangscode, en je moet minimaal 16,5 jaar oud zijn. Bovendien maak je kans op het terugverdienen van de waarde van het theoriepakket, vertaald in lesuren als je binnen een maand na de start van je rijopleiding het theorie-examen haalt.

Daarom haal jij je rijbewijs bij onze Autorijschool uit Almere:

  • Rijlessen, aangepast aan je eigen tempo
  • Theorie leren waar en wanneer je zelf wil
  • Kans op het terugkrijgen de waarde van het theoriepakket, uitgekeerd in lesuren!

Meer weten?

Wil je aan je autorijopleiding beginnen bij een goede autorijschool uit Almere? Autorijschool De Hoog uit Almere helpt je graag. Neem gerust contact op per telefoon of whatsapp via 06-26778449, mail via info@rijschooldehoog.nl of gebruik ons contactformulier. Tot ziens in Almere!