Ook bereikbaar via WhatsApp
Bel direct: 06 267 784 49

Theorie voor het CBR examen

Kun je niet wachten om aan je auto rijopleiding te beginnen? Start dan nu bij Autorijschool De Hoog online met je theorie.

Alle lesstof voor het CBR examen staat op internet. Je kunt al beginnen vanaf 16,5 jaar.

Autorijschool De Hoog biedt je nu de mogelijkheid om de waarde van de theorie opleiding terug te verdienen. Met de theorie opleiding van Autorijschool De Hoog ( iTheorie ) bepaal je zelf wanneer je leert. Onze theorie opleiding bestaat uit een compleet digitaal theorieboek, maar liefst 50 theorie-examens, lesfilms over gevaarherkenning en instructiefilms voor de praktijkles. Deze online theorie cursus voldoet aan de meest recente CBR eisen.

Hoe werkt het?

De theorie opleiding wordt helemaal op internet gevolgd. Je krijgt een toegangscode waarmee je recht hebt op toegang tot de rijopleiding. Je hoeft geen apart programma te installeren op je computer en kunt de theorie opleiding volgen op elke plek waar je beschikking hebt over internet!
De toegangsgegevens ontvang je van Autorijschool De Hoog.

Als je binnen een maand na start van je rijopleiding het theorie examen behaalt, krijg je van Autorijschool De Hoog de waarde van het Theorie Pakket uitgekeerd in lesuren!

Ondersteuning bij praktijklessen

Hoewel de theorie opleiding in eerste instantie is bedoeld voor het theorie examen, is gebleken dat de lesstof ook heel goed te gebruiken is voor de praktijklessen. Omdat je nu thuis de onderdelen per les kunt voorbereiden, scheelt dat veel tijd in de auto, dus minder praktijklessen en dus minder kosten voor je rijopleiding.

Bij Autorijschool De Hoog kies je voor een theorie opleiding met de meest actuele leerstof en oefenvragen!